Microcentrale

De la Publicitate Enciclopedica

Salt la: Navigare, căutare

Cuprins

Microcentrale

Microcentrale gaz

Microcentrale gaz in condensatie

  • Hermann Macro

Detalii produs
Centrala termica cu functionare in regim de condensatie destinata incalzirii.

Particularitati ale centralei MACRO:
- schimbator de caldura din otel-inox
- arzator cu preamestec
- pompa de circulatie de inalta capacitate (in cazul unei instalatii dimensionate generos, spre deosebire de altre centrale similare, poate functiona si fara butelie de egalizare);... mai mult...[1]


  • Centrala MOTAN, un produs accesibil şi fiabil
    Consum redus de gaz si energie electrica. Service şi piese de schimb asigurate în întreaga ţară, în cel mai scurt timp şi la cel mai mic preţ. Punerea in Functiune si Service in perioada de garantie - GRATUITE. Perioada de garanţie este de 3 ani.
    Produsele noastre sunt fiabile fiindcă cele mai importante piese şi subansamble componente sint fabricate de firme de renume din Danemarca, Italia, Germania, Olanda. Siguranţa produselor este garantată pentru că toate modelele de centrale termice sunt dotate cu:
    Senzor de ionizare ce sesizează prezenţa flăcării.
    Fluxostat ce sesizează consumul de apă caldă menajeră.
    Presostat de aer care sesizează lipsa funcţionării ventilatorului.
    Termostat de siguranţă la supratemperatură.
    Vas de expansiune şi supapă de siguranţă.
    Placă electronică cu rol de control al centralei termice.
    Senzor de temperatură pe circuitul de încălzire.
    Senzor de temperatură pe circuitul de apă caldă menajeră.... mai mult...[2]


  • Tiraj fortat, pentru incalzire si preparare cu acumulare (boiler cu incalzire indirecta) a apei calde menajere

• • Microcentrale in condensatie »
VU OE 246, 306, 376, 466, 656
VU OE 246, 306, 376, 466, 656

Eficienta arderii 109%;
Consum de combustibil redus cu 15-16%;
Confort sporit la prepararea apei calde menajere;
Durata mare de viata;
Sistem de informare si autodiagnoza;
Utilizare simpla;
Siguranta maxima in exploatare;
Compatibile cu boilere Vaillant de tip VIH.

Putere termica nominala: (kW) 24, 30, 37, 46, 65
Randament: (%) 109
Dimensiuni (H x L x l): (mm) 720 x 440 x 335, 369, 403;
800 x 480 x 450
Greutate: (kg) 37, 38, 40, 45, 45
garantie:2 ani


Microcentrale electrice

  • MICROCENTRALA ELECTRICA EPCO L2F EKCO L1Fz 6 KW 1x230 V

Descriere:
Microcentrala electrica pentru sisteme domestice centralizate de incalzire si eventual producere ACM cu boiler cu preparare indirecta Poate fi utilizata ca sursa de incalzire unica sau ca sursa alternativa complementara in combinatie cu cazane pe lemne centrale pe gaz etc Este ideala pentru spatiile unde construirea unui cos de fum este dificila sau nepermisa cladiri istorice limitari ale constructiei etc sau in locurile unde sunt interzise centralele cu flacara statiile de benzina Poate fi de asemenea folosita ca sursa de caldura provizorie in instalatiile unde se are in vedere introducerea unei centrale pe gaz in casele de vacanta etc Este dotata cu echipamentele necesare functionarii schimbator de caldura din cupru pompa de circulatie supapa de siguranta termomanometru ventil de aerisire automata fluxostat termostat de siguranta Necesita un vas de expansiune cu membrana dimensionat in functie de marimea instalatiei Centrala este dotata cu o placa electronica cu microprocesor care permite modularea automata a puterii in 3 trepte astfel incat sa mentina la valoarea setata temperatura pe turul centralei Pentru o functionare economica se recomanda montarea unui termostat cronotermostat de camera Pompa de circulatie este protejata impotriva blocarii in regimul de vara prin pornirea zilnica... mai mult...[4]


Microcentrale de pardoseala

Microcentrala de pardoseala „LOGO"
Produsa de SIME, microcentrala LOGO este o unitate independenta de producere a caldurii (putere maxima 32 kW) si preparare a apei calde menajere in acumulare, intr-un boiler de 80 l incorporat. Prin ce se remarca in mod deosebit LOGO fata de alte variante similare?
este dotata cu arzator atmosferic cu preamestec total de aer, ceea ce ii confera cel putin trei avantaje clare fata de arzatoarele atmosferice clasice:
- cresterea randamentului arderii cu cel putin 5%;
- emisie de CO si NOx redusa drastic;
- mentinerea randamentului nominal chiar si in timpul functionarii la putere minima.
stabilitate mare a flacarii datorita lipsei aerului secundar de amestec;
modulatie electronica a puterii arzatorului (fapt mai rar intalnit la centralele de pardoseala);
corpul schimbatorului primar este din fonta, rezultand: robustete, fiabilitate ridicata, posibilitatea inlocuirii partiale a schimbatorului in caz de defect, mentenabilitate etc;
posibilitatea functionarii cu temperatura variabila pe agentul termic, controlabila prin program si/sau in functie de temperatura exterioara.
set extins de protectii: lipsa/presiune minima gaz, lipsa debit si presiune pe agentul termic, diagnosticare avarii, revenirea automata in functionare in urma unei avarii de scurta durata (procesare inteligenta a starii de avarie) etc;
unitate completa de control la distanta - LOGICA REMOTE CONTROL – prin comunicatie pe interfata seriala standard;
senzor de temperatura de ambient incorporat;
alegerea automata a curbei de incalzire in functie de temperatura exterioara;
toate facilitatile de utilizare oferite de un regulator climatic care in mod normal este optional si evident costa in plus.... mai mult...[5]


Microcentrale eoliene

'Descriere
Reprezentand miscarea aerului, vantul este cauzat de incalzirea neegala de catre soare a diferitelor suprafete de pamant. De exemplu, pe malul marii, im timpul zilei, aerul se incalzeste mai rapid decat apa marii si astfel, el se deplaseaza de la mare spre uscat cauzand brizele maritime.
Turbina eoliana, in forma sa cea mai simpla, cuprinde un set de pale care convertesc momentul aerului captat in energie (mecanica) de rotatie a axului turbinei; aceasta poate fi convertita in electricitate folosind un generator. Generatoarele eoliene moderne variaza intre turbine de dimensiuni foarte mici de 1,5 m sau mai putin, care pot fi utilizate in locuinte, si turbine foarte mari care se conecteaza direct la reteaua de energie electrica, fie independent fie in grupuri ce constituie o ferma eoliana.
Prezentam in continuare micro turbine eoliene care sunt mai potrivite decat turbinele de mari dimensiuni spre a fi utilizate in gospodarie sau intr-o anumita. Avantajele si dezavantajele principale ale acestei tehnologii sunt:
Avantaje
Daca micro-turbinele eoliene sunt dimensionate corespunzator, atunci profitul obtinut la orice capital investit este mare.
Daca exista conditii favorabile de vant, turbinele eoliene pot genera electricitate in momentul in care nu este lumina exterioara suficienta si, de aceea pot fi complementare generarii de electricitate utilizand panouri solare.
Turbinele se pot monta pe cladiri existente adecvate, fara a crea probleme deosebite, daca aceste cladiri sunt potrivite din punct de vedere structural.
Dezavantaje
Turbinele eoliene fac zgomot in timpul functionarii.
Anumite persoane si grupuri de interes nu agreaza turbinele eoliene. De aceea este recomandabil sa se ceara aprobarea vecinilor inainte de a proiecta sau instala o turbina.
Eficienta turbinei depinde de potentialul de vant al locului de instalare.
Nu toate cladirile au capacitatea structurala de a avea turbine montate pe ele
Principii de bazaInformaţii economiceCriteriiAlte informaţii
Instalare... mai mult...[6]

Unelte personale
Trusa de unelte